Koud vleesbuffet

Groentjes
Slamix, worteltjes, knolselder, boontjes, bloemkool, witloofsalade, rode kool, tomaten, komkommer, aardappelsalade, eitjes, pasta

Soep
Keuze uit tomatensoep, witloofroomsoep, …

Assortiment van vlees/kaas
Meesterlijke ham, Gandaham, filet d’Anvers, Gentse kop, boerenpaté,
Ardense salami, rosbief, gebraad, …
Stronk met sateetjes van witte en zwarte pens vergezeld van pink lady
Huisgemarineerde kipfilet

Jong en oud Brugge kaas

Fruitassortiment
Ananas, druifjes en meloen

Assortiment broodjes en koude sausjes


Koud visbuffet

Groentjes
Slamix, worteltjes, knolselder, boontjes, bloemkool, witloofsalade, rode kool, tomaten, komkommer, aardappelsalade, eitjes, pasta

Soep
Keuze uit tomatensoep, witloofroomsoep, …

Assortiment van vis

Zalm op Schotse wijze, gerookte heilbot, gerookte zalm, perzik met tonijnsalade,
gerookte paling, gerookte forel

Haring in’t zuur met een dressing van limoen en dille

Assortiment broodjes en koude sausjes



Koud vlees -en visbuffet

Een combinatie van vlees -en visbuffet

Koud en warm buffet

Koud buffet
Koud vlees -of visbuffet (zie voorstel koude buffetjes, 150 gr. vlees of vis per persoon)

Soep
Keuze uit tomatensoep, witloofroomsoep, …

Warm buffet (250 gr. vlees of vis per persoon)

Keuze uit twee gerechten:

Rosbief en varkenshaasje met groenteweelde (spuitjes, erwtjes, worteltjes,
gebraiseerd witloof)

-of-

Kip met ananassausje zoetzuur

-of-

Kabeljauw in een currysausje met prei

-of-

Stoverij (van everzwijn), appeltje gevuld met veenbessensaus, witloofsalade

( andere gerechten zijn eveneens mogelijk)

De gerechten zijn vergezeld van krieltjes, gratin, rijst of pasta

Keuze uit twee sausjes

Ajuinsaus, peperroomsaus, champignonroomsaus of Provençaalse saus


Breugel buffet

Groentjes
Slamix, worteltjes, knolselder, boontjes, bloemkool, witloofsalade, rode kool, tomaten, komkommer, aardappelsalade, eitjes, pasta

Assortiment van vlees/kaas
Meesterlijke ham, Gandaham, filet d’Anvers, Gentse kop, boerenpaté,
Ardense salami, rosbief, gebraad, …
Stronk met sateetjes van witte en zwarte pens vergezeld van pink lady

Wildpastei met witloof en ajuin confituur (wildseizoen)

Jong en oud Brugge kaas

Fruitassortiment
Ananas, druifjes en meloen

Assortiment broodjes en koude sausjes

Warm buffet (keuze uit 4 gerechten)

  • frikandellen met noorderkrieken
  • witte en zwarte pensjes met appelcompote
  • kippenboutjes
  • tong in madeirasaus
  • macaroni met ham en kaas
  • balletjes in tomatensaus
  • witloof in kaas en hesp
  • rundsstoverij
  • stoverij van varken

andere gerechten zijn op aanvraag mogelijk


BBQ voorstel 1 (min. 25 pers.)

Saladebar

Slamix, knolselder, rode kool, bloemkool, worteltjes, boontjes, komkommer, tomaten, eitjes, aardappelsalade, pasta

Assortiment broodjes en koude sausjes

Vlees

180 gram vlees per persoon  

250 gram vlees per persoon 

350 gram vlees per persoon  

Keuze uit: spareribs, worstjes, kipsaté, rundsbrochette, varkensmignonette,       gemarineerde steak, …

Warme sausjes (max 3 sausjes)

peperroomsaus

Provençaalse saus

ajuinsaus

champignonroomsaus

….



BBQ voorstel 2 (min. 25 pers.)
Voorgerechtje
 mosseltjes of scampi van de chef
Saladebar
Slamix, knolselder, rode kool, bloemkool, worteltjes, boontjes, komkommer, tomaten, eitjes, aardappelsalade, pasta
Assortiment broodjes en koude sausjes

BBQ
Rosbief kleinhoofd
Varkenshaasje
Kipsatés
Worstjes (voor de kinderen)
Papillot van vis (zalm en kabeljauw)
Warme seizoengroenten
Krielaardappeltjes
Warme sausjes (max 3 sausjes)
peperroomsaus
Provençaalse saus
ajuinsaus
champignonroomsaus
….

Dessert
Twee desserten per persoon: chocomousse, rijstpap, gebakje, …​​​​​​​
​​​​​​​
Receptiehapjes
Feesthapjes
Toastje met Gentse kop en graanmosterd
Mini croque-monsieur
St.-Germainsoepje met krokant spekje en croutons
Kaaspasteitje
Kipvelouté pasteitje
Mini kippenboutje
Stoverij (van everzwijn in wildseizoen)
Tomaat-mozzarellaspiesje geserveerd op boomstronk
Gazpacho van tomaat-paprika
Bruschetta met tomaat en mozzarella
Asperge met Serranoham en parmezaan (in seizoen)
Blini met forelmousse
Couscoushapje
Bladerdeegrondje met ham en kaas
Blini met kwarteleitje en gerookte vis
Carpaccio met granaatappel en mandarijn
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Duo van gevulde champignons
Hartig ham & kaashapjes
Macaronimuffin
Nacho’s met kaasdip
Soepje van wortel, pastinaak en appel
Spiesje van gemarineerde kip
Wrap met zalm

Luxe feesthapjes

Kaascupje met zalmmousse
Gehaktcupcake met aardappelpuree
Aardappel-spekspiesje met kastanjechampignon
Peperkoektorentje met gebakken appeltje en wildpaté (in wildseizoen)
Rösti met zure room en rosbief
Scampi met een yoghurtsausje en kroepoek
Scampirolletje
Spaanse empanada
Tomaatje gevuld met een salade van rijst en zalm
Rijst met balletje in pikante saus
Wortel-pastinaakcrème met duo van pens

Desserthapjes

Profiterolletje
Appeltaartje met vanille-ijs
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
Chocolaatje met vulling van de chef
Dessertspiesje van poffertjes en aardbei


Dessertassortiment
Chocomousse 
Bavarois van rode vruchten  
Rijstpap
Tiramisu 
Crème brûlée 
Vanillepudding
Mascarponecrème met rode vruchten en speculaas          

Pannenkoekjes buffet
A la minute gebakken pannenkoekjes met ijs, chocoladesaus, suikers en siroop

Gebak
Gebak (met crème au beurre of slagroom) 
Themagebak 
Appeltaartje met vanille-ijs
Biscuitrol met aardbeien, mascarpone en pistachenoten 
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis 
Dessertspiesje van poffertjes en aardbei 
Frambozentaart met mascarpone 
Tiramisu met bosvruchten 
Zwartewoudtaart 

Soep

Aspergeroomsoep met gerookte zalm

Bloemkoolsoep met ham 

Klassieke aspergesoep met bieslook en croutons 

Lentesoep met gerookte forel en parmezaan crackers

Velouté van witte asperges met zalm en croutons 

Prei-aardappelsoep met karnemelk en chorizo


Voorgerechten

Vlees

Carpaccio

Cavaillonmeloen met parmaham

Tagliatelle met scampi’s in kruidensaus

Vol au vent millefeuille met truffel en mousselinesaus

Varkenshaasje in yoghurt met lauwwarme aardappelsalade


Vis

Salade met scampi’s, appel en knolselder op krokante toast,

met wasabi-mayonaise

Scampispiesjes met tabouléLinguine met scampi en kreeftensau



Hoofdgerechten

Vlees

Kip in romige cidersaus en kroketjes

Zomers rundstoofpotje vergezeld van krieltjes

Varkenshaasje met kruidensaus en gratin

Steak bordelaisesaus met krieltjes of gratin 

            Gevulde kalfsrolletjes met groenten in een romig sausje

Stoofpot van traag gegaarde honing-knoflook-kip met krieltjes 

Canneloni met gruyère, emmentaler,prei en kip           


Vis

Zalmfilet met citroensausje en pastinaakpuree 

Scampi met appel, ananas en currymousseline

Vispannetje gegratineerd

Kabeljauw in een romig mossel-garnaalsausje


Desserten

Chocolademousse met avocado en notencrunch 

Bananentiramisu met dulce de leche

Chocoladecake met koffie-ijs, siroop en pistaches

Gevulde chocoladetaart met frambozen

Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis

Biscuitrol met aardbeien, mascarpone en pistachenoten


Opmerking

De gerechten worden voorzien van aangepaste garnituren.